foto duivenvoorde 1

Politieberichten regio Zuid-Holland

Dit is een overzicht van de recentste politieberichten die voor Zuid-Holland bekend zijn gemaakt, dus inclusief onze regio. U kunt op de afzonderlijke artikelen klikken om meer te lezen en/of in een andere weergave.

RSS feed nieuws voor de provincie Zuid-Holland
  1. De politie in Rotterdam zoekt getuigen van een schietincident dat op vrijdagmiddag 17 maart op de Beverstraat in Rotterdam zou zijn gebeurd.
  2. Een 15-jarig meisje uit Rotterdam is op 17 maart in metrostation Beurs in Rotterdam aangehouden.
  3. Een 42-jarige man uit Maassluis is op 18 maart bij een geweldsincident in zijn woonplaats om het leven gekomen. De politie zoekt getuigen en beelden.
  4. Het was iets voor 22.00 uur toen er geschoten werd aan de Krabbestraat. Politie was er snel en kon na onderzoek een 21-jarige vrouw uit Rotterdam aanhouden. Haar rol wordt onderzocht. Foto: Nieuws op Beeld
  5. De politie heeft vrijdagmiddag 17 maart in een woning in Bleiswijk een vluchtgevaarlijke Griek aangehouden. De 37-jarige man is verdachte in een grootschalig drugsonderzoek in Roemenië, waarbij zijn betrokkenheid bij de invoer van 1500 kg heroïne wordt onderzocht. Het Fugitive Active Search Team kwam de man op het spoor. Omdat de verdachte mogelijk vuurwapengevaarlijk is, heeft de Dienst Speciale Interventies (DSI) de aanhouding verricht.
  6. In een bedrijfspand aan de Kleijweg zijn woensdag 15 maart vijf personen aangehouden voor het op grote schaal produceren van joints. Ook zijn duizenden joints, allerlei middelen om deze te produceren en contant geld in beslag genomen.
  7. Op verdenking van betrokkenheid bij een beroving en een zware mishandeling op 3 februari aan de Schoolstraat hielden agenten dinsdag 14 maart een 16-jarige jongen uit Voorschoten aan.
  8. Het babymeisje dat vrijdag 3 maart in het water bij de Schuwacht in Lekkerkerk werd aangetroffen, heeft een naam gekregen: Mirjam van Lekkerkerk. Donderdag 16 maart is Mirjam in besloten kring begraven in Lekkerkerk.
  9. Tijdens Oudejaarsnacht werden politiemensen in 's-Gravendeel belaagd. Door een groep van ongeveer 30 mensen werden politiemensen ingesloten, met vuurwerk bekogeld en met stokken bedreigd. Eén agente raakte lichtgewond. Direct na het incident tijdens de jaarwisseling werden er drie mannen van begin 20 aangehouden; twee zijn inmiddels heengezonden, maar de derde man zit nog altijd vast. Op basis van onderzoek door de recherche zijn er vorige week nog vier mannen aangehouden voor betrokkenheid bij het incident.
  10. De politie zoekt getuigen van een steekincident dat gisteravond rond 21:00 uur plaatsvond aan het Dillenburgplein in Ridderkerk. Daar raakte een 20-jarige man uit Ridderkerk bij gewond. Hij is naar het ziekenhuis vervoerd. De politie zoekt twee mannen die bij dit incident betrokken zijn.

Kruimelpad