foto duivenvoorde 1

Politieberichten Leidschendam-Voorburg

Dit is een overzicht van de recentste politieberichten die voor Leidschendam-Voorburg bekend zijn gemaakt. De berichten zijn dus niet per definitie voor onze wijk relevant. U kunt op de afzonderlijke artikelen klikken om meer te lezen en/of in een andere weergave.

RSS feed Alle Berichten voor de gemeente Leidschendam-Voorburg
  1. Twee agenten raakten donderdag 7 september gewond bij de aanhouding van een verdachte. De agenten kwamen bij een school aan de Delflandlaan ter plaatse vanwege onrust onder jongeren. Een verdachte ging dusdanig in verzet dat hij twee agenten verwondde.
  2. Een 23-jarige Leidschendammer werd zondagavond 3 september aangehouden nadat hij eerder op de avond een agent had aangereden. De verdachte probeerde zich daarmee te onttrekken aan een controle. De agent deed aangifte.
  3. Bij een woning aan de Karpaten in Leidschendam is op twee verschillende momenten een explosie geweest. Deze ontploffingen zijn veroorzaakt door mogelijk dezelfde man. De verdachte(n) staan goed op beeld.
  4. Dinsdag 7 maart vond er een mishandeling plaats in een park naast een winkelcentrum. Het slachtoffer is vanuit het winkelcentrum gedwongen mee naar buiten te lopen waarna hij in het park aan de Weigelia is mishandeld. Maandag 3 juli werden twee minderjarige jongens aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij dit incident.
  5. In de Karpaten is maandagochtend 3 juli een voordeur beschadigd door een brandstichting. Meerdere melders hadden een knal gehoord en een brand gezien. De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen.
  6. Op zondag 19 maart heeft een poging inbraak bij een winkel aan het Koningin Julianaplein in Voorburg plaats gevonden. De verdachte komt goed in beeld.
  7. Bij een zeer ernstig verkeersongeval op de N14 is vrijdagochtend 12 mei een 78-jarige inwoonster uit Voorburg om het leven gekomen. Bij het ongeval waren in totaal vijf auto’s betrokken. Drie inzittenden van de vier andere voertuigen die betrokken waren, raakten ook gewond. Zij zijn ter plekke nagekeken maar hoefden niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.
  8. Op dinsdag 15 november vond er een woninginbraak plaats in een woning aan de Monseigneur van Steelaan in Voorburg. De woninginbreker is goed in beeld gebracht.
  9. Een appartementencomplex aan de Dokter Huijserstraat in Leidschendam is in de nacht van vrijdag op zaterdag (28 op 29 april) beschoten. In het onderzoek naar de toedracht komt de politie graag in contact met getuigen.
  10. Toen de eigenaar van de avondwinkel aan de Bruijnings Ingenhoeslaan, op woensdagavond 26 april rond 22.00 uur, zijn laatste klanten wilde helpen kwam een onbekend persoon binnen. Deze probeerde de avondwinkel te overvallen. De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen.

Kruimelpad

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten